fbpx

Mjekët e lartë nga vendi dhe jashtë vendit debatojnë për përvojat e parandalimit dhe trajtimit të kancerit ...

Vetëm gjatë vitit 2018, ishin të regjistruar rreth 1.8 rasteve të reja të sëmurë nga karcinomi i zorrës së trashë dhe rektumit në botë. Popullata me rrezik më të lartë të kësaj sëmundjeje janë njer...

Lexo më tepër

SHMRGJ: “Acibadem Sistina” është shembull se si kanceri i gjirit duhet të diagnostikohet dhe trajtohet

Shoqata e Maqedonisë për radiologji të gjirit së bashku me Spitalin Klinik “Acibadem Sistina” u mbajtën takim profesional në temë “Kanceri i gjirit- deri ku jemi”. U debatua për metodologjinë gjatë...

Lexo më tepër

NËNTË VITE LIDER SHËNDETËSOR NË RAJONIN

Spitali klinik “Acibadem Sistina” feston nëntë vite nga ekzistimi i tij. Spitali i parë klinik në Maqedoni, pothuajse në punën njëdekadëshe vendosi standardet e reja në sistemin shëndetësor në shte...

Lexo më tepër

Takimi ndërkombëtar për sterilizim: Spitali klinik “Acibadem Sisina” pionier në këtë praktikë

Të ngritët niveli i sterilizimeve në Maqedoni dhe në rajon ishte qëllimi kryesor në takimin ndërkombëtar që u mbajt në Shkup më 23 mars. Në takimin, në të cilin mori pjesë Spitali Klinik “Acibadem ...

Lexo më tepër

Bluzat me bojën roze edhe ky vit dominuan në Garën e femrave, ekipi ynë përfundoi mes të parëve

Acibadem Sistina Run rrumbullakoi edhe një Garë e femrave, si pjesë e Maratonë së Shkupit që u organizua me të 7-ën herë në kryeqytetin. Edhe gjatë këtij viti kishte një numër tepër të madh të pjes...

Lexo më tepër

ÇMIMI PËR ARRITJET E LARTA NË MJEKËSI PA KONKURRENCË PËR “ACIBADEM SISTINA”

Në manifestimin e djeshëm Story Awards 2019 për shpalljen e më të mirëve në disa kategori Spitali Klinik “Acibadem Sistina” mori çmimin për arritjet  e larta në mjekësinë. Spitali Klinik ishte i pr...

Lexo më tepër

Mirënjohje për ekipin e spitalit “Acibadem Sisitina” për humanitetin e treguar në Ditën e Personave me Sind...

Spitali klinik “Acibadem Sistina” mori mirënjohjen për kompani me përgjegjësi shoqërore pasi që në garën që tradicionalisht mbahet me rastin e Ditës Botërore të Personave me Sindromën Down ka marrë...

Lexo më tepër

Dermatologët e lartë nga Ballkani dhe “Acibadem Sisitna” në simpozium në Shtip

Rreth 100 dermatologë të vendit, dhjetë ligjërues jashtë vendit para disa qindra studentë morën pjesë në simpozium të cilin në Shtip u mbajt nën patronazhën e Universitetit “Goce Delçev” dhe Fakult...

Lexo më tepër

SPITALI KLINIK “ACIBADEM SISTINA” MORI MIRËNJOHJE NGA KRYQI I KUQ I KOMUNËS SË KARPOSHIT

Spitali Klinik “Acibadem Sistina” mori mirënjohjen për kontribut të veçantë nga Kryqi i kuq i Komunës së Karposhit. Kryetrari i komunës së Karposhit, Stefan Bogoev personalisht e ndau mirënjohjen, ...

Lexo më tepër

Intervistë me Dr. Jana Marin për Zhenski magazin: Burrat duhet të çmohen sipas grave që i kanë pranë tyre

E fortë, ambiciozë, e arsimuar, e suksesshme dhe gjithmonë me zë të lartë për rolin e gruas bashkëkohore në shoqërinë. Shkaku i mjaftueshëm për të folur më Dr. Jana Marin, drejtoreshë dhe anëtare e...

Lexo më tepër