fbpx

“ACIBADEM SISTINA” ME PUNËTORI TË DYTË EDUKATIVE PËR NGRITJEN E NDËRGJEGJES PËR KANCERIN E GJIRIT PARA PUNO...

Me takimin e dytë edukativ me të punësuarit në kompaninë Tineks, spitali klinik “Acibadem Sistina” vazhdon aksionin për ngritjen e ndërgjegjes për kancerin e gjirit. Në muajin tetor, që është muaji...

Lexo më tepër

Infermieret nga „Acibadem Sistina“ me prezantime në Kongresin e Kardiologjisë në Ohër

Infermieret e Spitalit Klinik “Acibadem Sistina” morën pjesë në  kongresin e gjashtë të Kardiologjisë në Maqedoni dhe në kongresin e parë të Kardiologjisë rajonal, që u mbajt këtë muaj në Ohër. Pje...

Lexo më tepër

NË “ACIBADEM SISTINA” PUNOVA PUNËN MË TË MIRË NË BOTË, INFERMIERJA MARIKA SOKOLLOVSKA DEL NË PENSION DUKE F...

Kur puna është e bukur, kur të pëlqen, për atë flet me emocione. Me fjalë të zgjedhura, duke zgjuar emocione personave të tjerë, Marika Sokollovska lëshon Spitalin Klinik “Acibadem Sistina”. Përvoj...

Lexo më tepër

MJEKËT NGA SPITALIT “ACIBADEM SISTINA” ME PUNËTORI EDUKATIVE PËR NGRITJEN E NDËRGJEGJES PËR SHËNDETIN E FEM...

Muajin tetor është muaji për ngritjen e ndërgjegjes për kancerin e gjirit, ndërsa Spitali Klinik “Acibadem Sistina” e shënon me disa punëtori dhe takime edukative që kanë të bëjnë me shëndetin e fe...

Lexo më tepër

Shoqërimi interaktiv në Kopshtin Zooligjik – “Acibadem Sistina” me disa aktivitete për muajin e distrofive ...

Nën sloganin “Jetë, fuqi dhe pavarësi” Spitali Klinik “Acibadem Sistina” u kyç në shënimin e muajit të distrofive muskulore duke organizuar shoqërim njëditor me tridhjetë fëmijë, të cilët vuajnë ng...

Lexo më tepër

U mbajt takim profesional në temë “Distrofi muskulore”

Në organizim të Spitalit Klinik “Acibadem Sistina” nën moton Jetë, fuqi dhe pavarësi u mbajt takimi profesional në temë Distrofi muskulore. Në takimin morën pjesë rreth 100 mjekë pediatër që kanë n...

Lexo më tepër

Mjekë nga “Acibadem Sistina” në Kongresin evropian të kardiologjisë

Tre mjekë nga Spitali Klinik “Acibadem Sistina” morën pjesë në Kongresin evropian të kardiologjisë  Evropës, që sivjet u mbajt nga 31 gusht deri në 4 shtator në qendrën tregtare të re më të madhe n...

Lexo më tepër

Dr. Natalija Angellkova – recensenti i udhëzuesit në standardet ndërkombëtare për kujdes të atrofisë ...

Pediatri Dr. Natalija Angellkova nga Spitali Klinik “Acibadem Sistina” mori pjesë në përgatitjen e udhëzuesit për kujdesin e pacientëve me atrofi muskulore spinale i cili është pjesë nga udhëzimet ...

Lexo më tepër

REPARTI PËR REHABILITIM FIZIKAL DHE MJEKËSOR PAJISET ME DY APARATE MË BASHKËKOHORE

Dy aparate të reja që do ta rrisin efikasitetin në trajtimin e pacientëve përdoren në departamentin e mjekësisë fizikale pranë Spitalit Klinik “Acibadem Sistina”, bëhet fjalë për „Conti...

Lexo më tepër

Ish futbollisti i Arsenalit Bunjaku ishte i operuar me sukses në “Acibadem Sistina”

  Futbollisti i njohur kosovar që është “fëmija” e klubit britanik Arsnal shërohet pas ndërhyrjes së gjurit që në spitalin klinik “Acibadem Sistina” e ka kryer mjeku Borisllav Illiev. Reprezen...

Lexo më tepër