fbpx

Buzëqeshja e parë në Departamentin e Neonatologjisë në vitin 2022

03.01.2022
Kjo është buzëqeshja e parë në Departamentin e Neonatologjisë në vitin 2022. Ky djalë i vogël u lind më 2 janar në mëngjes në orën 02:35 dhe është foshnja e parë e lindur në vitin e ri në “Acibadem Sistina”. Ekipi në krye me Dr. Boban Sarxhovski, gjinekolog- obstetër me lindje normale sollën në jetë foshnjën e parë të gjinisë mashkullore me peshë nga 3300 gramë dhe gjatësi nga 49 centimetra. Dr. Snezhana Pallçevska- Kocevska, specialiste në pediatri u kujdes për foshnjen.
Nëna dhe foshnja ndjehen mirë.
bebe za veb bebe za bevbebe za bev