fbpx

Bebet më të bukura për Vitin e Ri

01.01.2021

Mëngjesi i parë në Vitin e Ri 2021 gëzoi zemrat e të gjithëve në Departamentin e Neonatologjisë dhe Kujdesit Intensiv në “Acibadem Sistina”! Bebet e veshura si dhurata për vitin e ri i ngrohën zemrat e stafit dhe nënave të cilat me padurim i prisnin për t’i marrë në përqafimin e tyre.

Engjëjt e vegjël i dhanë një pamje të pazakontë departamentit tonë, pamje e cila ishte një fillim i bukur për vitin e ri. Jemi të lumtur që ky veprim i ynë ishte një surprizë simbolike për vitin e ri.

Me kënaqësi i ndajmë fotografitë të cilat e zbukuruan vitin tonë të ri.