fbpx

Аplikacione celulare

Aplikacion celular për gjinj të shëndetshëm

Diagnoza e hershme është e rëndësishme përsa i përket mjekimit të suksesshëm, ndërsa vetëkontrolli është vendimtar për detektimin e hershëm të ndryshimeve që mund të ndodhin në gji.  Për këtë arsye ju propozojmë këtë aplikacion celular përmes së cilit për një kohë të shkurtër do të mësoni se si bëhet vetëkontrolli i duhur i gjirit. Përveç udhëzuesit për kryerjen e vetëkontrollit, aplikacioni mund të jetë dhe lajmëruesi juaj për kryerjen e kontrollin të rradhës së gjinjve tuaj dhe mund t’ju japë përgjigje për pyetjet tuaja lidhur me shëndetin e gjinjve. Informohuni për shëndetin e gjinjve tuaj thjesht dhe shpejt.

Android app on Google Play