fbpx

Ambasadori i Bosnjës dhe Hercegovinës në vizitë në SK “Acibadem Sistina”

30.06.2022

Ambasadori i Bosnjës dhe Hercegovinës në Maqedoni, Dragan Jaqimoviq sot ishte në vizitë zyrtare në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina” ku u takua me menaxhmentin e spitalit

poseta

Qëllimi i vizitës ishte njohja me rezultatet e punës, kapacitetet dhe kushtet që ofrojnë departamentet dhe qendrat e specializuara.

poseta

Ambasadori Jaqimoviq ka dhënë përkrahjen e tij për angazhimet e mjekëve dhe menaxhmentin e spitalit që të vazhdojnë me përpjekjet në ofrimin e kujdesit më të mirë për të gjithë pacientët e vendit tonë dhe regjionit duke qenë i befasuar nga teknologjia me të cilinë disponon spitali.  

poseta
poseta