fbpx

“Acibadem Sistina” pjesë nga ekoaksioni i madh “Karposhi të marrë frymë”

16.04.2019

Gjatë vikendit të kaluar në Komunën e Karposhit është zbatuar ekoaksion i madh në të cilin u kyçen shumë qytetarë dhe kompani. Aksioni me titull “Karposhi le të marrë frymë” mori mbështetjen e qytetarëve. Në iniciativën u kyç edhe Spitali Klinik “Acibadem Sistina”, që si një kompani të përgjegjshme shoqërore, në mënyrë aktive i mbështet këto aksione. Pjesë e të punësuarve pastruan mbeturinat pranë Lumit Vardar dhe edhe një herë i konfirmuan angazhiumet për mjedis më të pastër dhe më shëndosh.

Spitali Klinik “Acibadem Sistina” mori mirënjohje nga Komuna e Karposhit për pjesëmarrjen në dhe angazhmanin në ngritjen e ndërgjegjes publike.