fbpx

“Acibadem Sistina” i ka ulur çmimet për PCR dhe testin e antigjenit

22.11.2021

Spitali Klinik “Acibadem Sistina” i ka ulur çmimet e testeve për detektimin e prezencës së koronavirusit ( PCR) dhe testit të antigjenit. “Acibadem Sistina” u del në ndihmë pacientëve që kanë nevojë për testim me një çmim të ri të testit PCR nga 1.900 denarë. Ofrohen edhe pako familjare për testim për më shumë se 3 anëtarë të familjes me çmim nga 1.600 denarë për person. Në mënyrë shtesë spitali ofron  edhe pako për testim në grup për kompani për më shumë se 30 persona me çmim nga 1.500 denarë për person nëse testimi kryhet në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina”. Ofrojmë edhe mundësi për testim në grup (për më shumë se 30 persona) në teren me çmim nga 1.800 denarë për person.

Laboratorët diagnostikues në “Acibadem Sistina” ofrojnë testin e shpejtë të antigjenit me çmim promovues nga 900 denarë për person. Spitali Klinik “Acibadem Sistina” disponon me laboratorin më të madh privat në Ballkan dhe është i vetmi spital në të cilin kryhen të gjitha testimet për Covid-19.

Për qytetaret që kanë nevojë nga rezultate të shpejta ofrohet edhe PCR testi urgjent me çmim të ulur nga 7.000  denarë. Rezultatet merren për 2 orë.