fbpx

“Acibadem Sistina” dhe Sport

Si institucion shëndetësor, i cili është lider në parandalimin dhe trajtimin e lëndimeve sportive, Spitali i klinikës “Acibadem Sistina” ua jep mbështetjen e vet maksimale klubeve sportive maqedonase dhe përfaqësuesve të kombëtares. Me qëllim që të kontribuojmë për suksesin e sportit ekipor, në funksion të sportistëve tanë sipëror në dispozicion gjendet kuadri i përgjithshëm mjekësor i “Acibadem Sistina”. Qëllimi ynë është me mbështetjen mjekësore profesionale të kontribuojmë për rezultate të reja pozitive, që do ta rritin ndjenjën e krenarisë kombëtare.

Klubi i hendbollit “Vardar” – meshkuj

Klubi i hendbollit “Vardar” – femra
Klubi i futbollit “Vardar”
Klubi i basketbollit “MZT Shkup”
Maratona e Shkupit
Sportet individuale
Ilina Arsova

Spitali i klinikës “Acibadem Sistina” ishte mik besnik dhe mbështetës në misionin e Ilina Arsova, gruaja e parë maqedonase, e cila u ngjit në Mont Everest. Me atë e arritëm edhe suksesin më të madh duke e mbizotëruar majën më të lartë në botë, Mont Everest.

“Acibadem Sistina” partner zyrtar i Skopski Maraton

Spitali klinik “Acibadem Sistina” këtë vit është pjesë e partnerëve zyrtarë të “Skopski Maraton”. Si mbështetës aktivë të aktiviteteve sociale, qëllimi ynë kryesor është mbështetja dhe promovimi I sportit dhe aktiviteteve sportive. Jemi krenarë që ishim pjesë e ngjarjes më masive sportive në të cilën morën pjesë më shumë se 7000 konkurentë nga 45 vende të ndryshme.

ACIBADEM SISTINA NË NDESHJEN MIQËSORE RABOTNIÇKI – FENERBAHÇE

Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’ ishte pjesë e mbështetjes së ndeshjes miqësore të klubit të basketbollit Rabotniçki dhe kampionëve europian Fenerbahçen. Kjo ndeshje u luajt me rastin e 70 vjetorit të klubit më të suksesshëm në Maqedoni Rabotniçki