fbpx

19 vjet “Malla Bogorodica-Sistina”

21.09.2020

AS Godini Sistina Post ALB

Dita e sotme është me rëndësi të veçantë për ne që në mënyrën e vet marrim pjesë në rrëfimin e suksesshëm të “Sistina”.

Jemi krenar dhe të lumtur që gjatë vitëve u përmirësuam dhe u zhvilluam profesionalisht për të ofruar kujdesin më të mirë shëndetësorë! Ju rikujtojmë fillimet tona modeste dhe të gjithë ju që keni dhënë kontributin tuaj që spitali “Sistina” të jetë në majë për 19 vjet. Respektojmë maksimalisht njerëzit që janë së bashku me ne prej fillimit, kolegët që ishin pjesë nga “Sistina” dhe ata që në momentin janë pjesë nga familja jonë e madhe.

Sot, “Acibadem Sistina” shkruan historinë, ndërsa për këtë më meritues është besimi i pacientëve të cilët janë prioriteti ynë sepse bëhet fjalë për jetën!.