fbpx

Специјална цена на PCR и антиген тестови во „Аџибадем Систина“ со патничко осигурување на „Кроација осигурување“

25.07.2021

Специјална цена за тестови, потребни за патување, направени во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ добиваат граѓаните кои купиле полиса од осигурителната компанија „Кроација осигрување“.

Со соработката бенефит имаат граѓаните кои одлучиле да патуваат, а за што им треба PCR тест за молекуларна детекција на SARS –CoV-2 или антиген тест за присуство на антитела на коронавирусот.

За сите иматели на патничко осигурување од Кроација осигурување, PCR тестот  во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ чини 950 денари, а антиген тестот 900 денари.