fbpx

Излезе 15-тиот број на списанието „Аџибадем Систина Плус“

30.09.2014

Излезе 15-тиот број на списанието „Аџибадем Систина Плус“

Во новиот број на „Аџибадем Систина Плус“ тема ни е „Детското здравје“, а главниот акцент во овој број го ставивме на храброто срце Катја. Покрај приказната за Катја, во новиот број на „Аџибадем Систина Плус“ ќе прочитате уште многу содржини поврзани до детското здравје, но и содржини наменети за целото Ваше семејство.

На 92 страници во есенскиот број ќе читате:

– Антибиотиците не се бонбони
– Аларм, детето има температура
– Заболувања на трет крајник
– Чувајте ги млечните заби, редовно посетувајте стоматолог
– Бременост со ампутирано грло на матка
– Топ 10 причини да посетите кардиолог
– Се што треба да знаете за дијабетисот
– 8 вежби за истегнување во канцеларија
– Романтични есенски дестинации

Своето искуство во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ со вас го споделуваат и нашите пациенти.

Вашиот бесплатен примерок може да го подигнете во Клиничката болница „Аџибадем Систина“.