fbpx

Нашите новогодишни бебиња

03.01.2019

Во првиот ден од 2019 година вистинско изненадување за мајките на Одделот за неонатологија беа и нашите традиционални новогодишни бебиња. Облечени како новогодишен подарок, предизвикаа магична глетка и насмевка на лицата.

Дополнително сликата на новогодишната бајка ја надополни и Дедо Мраз кој им ги однесе новгодишните бебињата во собите на мајките.
Уживајте во нашите неодоливи празнични фотографии!