fbpx

Најубавите новогодишни бебиња

01.01.2021

Првото празнично утро во новата 2021 година беше вистинска радост за сите на Одделот за неонатологија и интензивна нега во „Аџибадем Систина“! Бебињата облечени како новогодишни подароци ги стоплија срцата на мајките кои со нетрпение чекаа да ги земат во прегратка, но и персоналот кој се грижеше за нив.

Малите ангелчиња направија несекојдневна глетка на нашиот оддел која е одличен почеток за новата година. Среќни сме што нашиот гест беше пријатно изненадување и симболичен почеток за новата година.

Со задоволство ги споделуваме фотографиите кои ја разубавија нашата нова година.