• Вести

  • Дедо Мраз ги посети најмалите пациенти во „Аџибадем Систина“

   Дедо Мраз ги посети најмалите пациенти во „Аџибадем Систина“Новогодишната атмосфера во „Аџибадем Систина“ ја надополни посетата на Дедо Мраз, кој беше вистинско изненадување за сите дечиња. Го пречекаа со насмевка на лицата и заедно со него ги споделија своите новогодишни желби. Замок, мечиња, шарени балони,...

  • Тимот на болницата подготвен да одговори во случај на вонредни состојби

   Тимот на болницата подготвен да одговори во случај на вонредни состојбиТимот на Клиничката болница „Аџибадем Систина“ со брза реакција и успешна евакуација во случај на вонредни состојби (земјотрес и пожар) успеа да одговори на сите предизвици. Со координација на вработените и поддршка од екипата на противпожарна...

  • Вработените во „Аџибадем Систина“ даруваа 160 единици крв

   Вработените во „Аџибадем Систина“ даруваа 160 единици крвПовеќе од 160 вработени учествуваа во крводарителската акција на Клиничката болница „Аџибадем Систина“  организирана во соработка со  општинската организација на Црвен крст-Карпош и Институтот за трансфузиона медицина.  Акцијата се одржа во амфитеатарот на...

  • Презентирани најсовремените протоколи за рехабилитација во неврологијата

   Презентирани најсовремените протоколи за рехабилитација во неврологијатаКлиничката болница „Аџибадем Систина“ и Здружението на физиотерапевти на Република Македонија  по повод одбележувањето на Меѓународниот ден на физиотерапевти и 50 години од основањето на здружението организираа еднодневен едукативен семинар на тема...

  • Едукативен семинар „Рехабилитација во неврологија“

   Едукативен семинар „Рехабилитација во неврологија“Клиничката болница „Аџибадем Систина“ и Здружението на физиотерапевти на Република Македонија на 16 септември организираат еднодневен едукативен семинар за физиотерапевти. Темата на семинарот е „Рехабилитација во неврологија". Семинарот ќе се одржи во амфитеатарот на болницата. На...

  • Едукативен настан „Да го одржиме доењето заедно“

   Едукативен настан „Да го одржиме доењето заедно“Под мотото „Да го одржиме доењето заедно“, Клиничката болница „Аџибадем Систина“ ја одбележа светската недела на доењето со едукативен настан. Присутните гости на почетокот на настанот ги поздрави д-р Душко Фидановски, шеф на Одделот за педијатрија. Д-р Станка...

  • Едукативно предавање - Да го одржиме доењето заедно

   Едукативно предавање - Да го одржиме доењето заедноВе покануваме на едукативниот настан за доење во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ на 7 август со почеток во 19:00 часот. Д-р Станка Танчева, педијатар ќе ви ги посочи сите предности на доењето и незаменливата улога на мајчиното млеко. Марина Стерјевска,...

  • Д-р Владимир Чадиковски надворешен соработник во „Аџибадем Систина“

   Д-р Владимир Чадиковски надворешен соработник во „Аџибадем Систина“Ве известуваме дека д-р Владимир Чадиковски стана дел од тимот во „Аџибадем Систина“ како надворешен соработник. Д-р Чадиковски е специјалист по детска хирургија и доктор на медицински науки. Своето професионално искуство во областа на неонатална детска кардиохирургија го усовршувал во престижни универзитетски медицински центри низ светот.

  • Центар за рано откривање и третман на деца со пречки во развој

   Центар за рано откривање и третман на деца со пречки во развој Педијатрискиот тим во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ секојдневно се соочува со деца кои имаат потреба од проценка, ран третман и интервенција. Ова беше повод да се отвори Центарот за рано откривање и третман на деца со пречки во развојот. Се работи за...

  • Историски успех за сите нас

   Историски успех за сите насКако официјален медицински партнер на Ракометниот клуб „Вардар“ ја честитаме победата и освоената титула во Лигата на шампионите. Горди сме на успехот на најтрофејниот ракометен клуб на Р Македонија, кој докажа дека можеме да бидеме рамо до рамо со светските...

  << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library