Мобилна апликација за здрави дојки

Раната дијагноза е најважна за успешно лекување, а самопрегледите се пресудни за рана детекција на промени настанати во дојката. Токму затоа ви ја предлагаме оваа мобилна апликација која ќе ви помогне за многу кратко време да научите како се прави правилен самопреглед на дојки. Покрај водичот за самопреглед, апликацијата може да биде и ваш потсетник за следниот преглед на дојки и да ви даде одговор на најважните прашања поврзани со здравјето на дојките. Информирајте се за здравјето на вашите дојки едноставно и брзо.

 

Get it on Google Play  

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library