Најголема вредност за нас е нашиот тим. Како врвна здравствена институција се стремиме во нашето големо семејство да ги привлечеме и задржиме најдобрите здравствени работници. Затоа создадовме посебна програма која ќе овозможи професионален развој на нашите вработени, ќе ги гарантира нивните права и ќе обезбеди пријатна и поттикнувачка работна средина. Ова е еден од нашите главни приоритети бидејќи задоволниот и мотивиран кадар е клуч за квалитетна здравствена услуга.

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ има континуирана потреба од :  

МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

Потребни квалификации и познавања

• Завршено средно медицинско училиште и положен државен испит

• Задолжително искуство во работа на позицијата за којашто аплицира

• Познавање англиски јазик (говорење, читање, пишување)

• Одлични комуникациски вештини

• Способност за преземање иницијатива и мотивираност за постојана доедукација/надградба на знаењата

• Способност за тимска работа

• Висока работна етика

 

Активни огласи

 

Позиција Оддел Објавен на Статус
Медицински сестри   21/05/2018 Активен
Административен асистент   17/05/2018 Активен
Правник   24/04/2018 Активен
Стилист за коса   05/04/2018 Активен
Доктор на медицина   07/12/2017 Активен
Хигиеничари   27/12/2017 Активен

 

Доколку и Вие имате желба, знаење и ентузијазам, сакате да станете дел од нашиот тим и да работите во динамична работна средина со амбиционзен тим испратете ја Вашата биографија и мотивационо писмо на е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул.Скупи 5А, 1000 Скопје

Вашата биографија ќе биде внесена во нашата база на податоци како потенцијален кандидат и ќе биде разгледана во Одделот за човечки ресурси. 

Онлајн апликација за кариера

 

Име (*)
Please let us know your name.
Презиме (*)
Invalid Input
Вашата е-пошта (*)
Please let us know your email address.
Телефон (*)
Invalid Input
Прикачете CV (*)
Invalid Input
Позиција за која аплицирате (*)
Invalid Input

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library