Одбери доктор по оддел

 

Проф. Д-р Јовица Угриновски 
Неврохирург
Неврохирургија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

1993
Медицински факултет – Скопје редовен професор по неврохирургија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1983
Доктор по неврохирургија – Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1978 - 1979
Усовршување од областа на неврохирургијата
L’Hopital Pitie – Paris, Оддел за неврохирургија

Постдипломски курсеви на EANS
Монпеље, Манчестер, Братислава
1975
Специјалист по неврохирургија – Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1970
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за неврохирургија, неврохирург
1979 - 1980
Општа болница – Дерна , Либија
Оддел за неврохирургија, специјалист по неврохирургија
1970 - 1975
Универзитетски клинички центар - Скопје
Клиника за неврохирургија , специјализант

European Association of Neurosurgical Societies (EANS) 

Англиски, Француски

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library