Одбери доктор по оддел

 

Д-р Неда Трајковска  
Хирург Трауматолог
Трауматологија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2016
Субспецијализација по трауматологија
Eдукација за ендопротези на рачен зглоб и скочен зглоб, реконструктивни операции на стопало и корективни операции на халлуx валгус во Клиника за ортопедија и трауматологија ЛОВРАН, Хрватска во октомври-ноември 2016 година
2011
Специјалист по општа хирургија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје. Македонија
2008
Клиника за трауматологија и ортопедија St. Georg, Leipzig, Germany
2004
Медицински факултет – Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје. Македонија

2011 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за трауматологија, хирург
2004-2011

Универзитетски Клинички центар - Скопје
Клиника за трауматологија

Macedonian Association of Orthopaedics and Traumatology (MAOT)
AO Trauma,
AO Spine,
Spine Experts Group (SEG)

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library