Одбери доктор по оддел

 

Д-р Марјан Димитровски 
Специјалист интервентен кардиолог
Кардиологија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

1998
Специјалист по интерна медицина, - Медицински факултет, Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1991
Медицински факултет, Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за кардиологија, Специјалист интервентен кардиолог
1996 - 2010
Универзитетски клинички центар - Скопје
Клиника за кардиоваскуларни заболувања, Интензивна нега

ESC - Европска кардиолошка асоцијација.

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library