Одбери доктор по оддел

 

Д-р Маја Каличанин-Марковска 
Специјалист по ортопедска хирургија
Ортопедија и трауматологија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2008
Медицински факултет, асистент по ортопедија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2002
Специјалист по ортопедија на Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2002

Ултрасонографија на детски колкови, Клиника за ортопедски болести
Столзалпе, Австрија – Проф. Д-р Р. Граф
1994
Медицински факултет – Скопје, Р, Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за ортопедија и трауматологија
1995 - 2010
Клиника за ортопедски болести - Скопје
Универзитетски Клинички центар - Скопје

Сертификат за ултрасонографија на детски колкови, Клиника за ортопедски болести во Столзалпе, Австрија – Проф. Д-р Р. Граф
Европска диплома за детска ортопедија - 2013

МАДОТ, EFFORT, BUON, ISTMUS, МЛД, ЛКМ, Црвен Крст на Македонија
 Англиски

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library