Одбери доктор по оддел

 

Д-р Илија Мостров 
Специјалист по пластична и реконструктивна хирургија
Пластична и реконструктивна хирургија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2012
Примариус
Министерство за здравство – Република Македонија
2004
Магистер – пластична и реконструктивна хирургија – Медицински факултет
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2002
Супспецијалист по пластична и реконструктивна хирургија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1986
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2011 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за пластична и реконструктивна хирургија
2007 - 2011
Приватна ординација д-р Анчевски

1997 - 2011
Универзитетски клинички центар
Клиника за пластична и реконструктивна хирургија - Скопје
1986 – 1997
Медицински Центар - Охрид

2009 – Благодарница за активно учество во извршување на целите и задачите на Македонското Лекарско Друштво
2010 – Избран за национален делегат на Европската асоцијација за пластична и реконструктивна хирургија

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library