Одбери доктор по оддел

 

Д-р Жарко Христовски 
Специјалист интервентен кардиолог
Кардиологија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

2015
Докторски студии по клиничка медицина-кардиологијa
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2004
Субспецијалиста по кардиологија – Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2001
Интервентна кардиологија
Бергамо, Италија
1996
Специјалист по интерна медицина
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1989
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за кардиологија
2008 - 2009
Завод за превенција, лекување и рехабилитација на кардиоваскуларни болести - Охрид
Раководител на оддел за инвазивна кардиологија
1990 - 2008
Универзитетски Клинички центар - Скопје
Клиника за кардиологија, единица за интензивна коронарна нега и оддел за интервентна кардиологија

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library