Одбери доктор по оддел

 

Димитар Душкоски 
Кардиолог
Кардиологија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2013
Специјалист по интерна медицина - Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2005
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за кардиологија, специјалист по интерна медицина
2007 - 2008
Специјална болница за кардихирургија „Филип Втори“ - Скопје
Оддел за кардиологија
2005 - 2007
Завод за превенција, лекување и рехабилитација на кардиоваскулартни заболувања – Охрид, волонтер

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library