Одбери доктор по оддел

 

Д-р Даниела Пројевска 
Кардиолог
Кардиологија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2001
Медицинскиот факултет во Скопје - Магистер
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2008
Супспецијализација од областа на кардиологијата на Медицински Факултет во Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1997
Специјализација од областа на интерна медицина на Медицински Факултет во Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1990
Дипломира на Медицински Факултет во Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 - сега
Клиничка Болница Аџибадем Систина
Оддел за Кардиологија
2009 -2010
Универзитетска Клинички Центар, Скопје, Р.Македонија
Одделот за воспалителни болести на срцето, раководител на одделот
2007 - 2009
Универзитетска Клинички Центар, Скопје, Р.Македонија
Единица за интензивна коронарна нега
1990 - 2000
Универзитетска Клинички Центар, Скопје, Р.Македонија
Оддел за срцеви маани
1994 - 2010
Универзитетска Клинички Центар, Скопје, Р.Македонија
Клиника за кардиологија
1990 - 1994
Универзитетска Клинички Центар, Скопје, Р.Македонија
Оддел за кардиологија, волонтер

Италијански, Англиски

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library