Одбери доктор по оддел

 

Д-р Александар Бојаџиев
Специјалист по гинекологија и акушерство
Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2009
Специјалист по гинекологија и акушерство - Медицински Факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2003
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинеколодија и акушерство
2009 -2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ - Скопје

2004 - 2005
Лекарски тим ИОМ

Аџибадем Маслак – Истанбул, Турција – лапараскопски процедури и роботска хирургија
Курсеви за ултразвук - Проф. Д-р Мете Гунгор

Ултразвучни скрининг прегледи во бременоста од Fetal Medicine Foundation

Англиски, Руски

 

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library