fbpx

Возач

Објавно на: 23/07/2019
Статус: Активен

Клиничка болница „Аџибадем Систина” има потреба од:

 • Возач

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Одговорен да изврши испорака на документи, производи и други материјали следејќи утврдени насоки и временски распоред;
 • Го управува амбулантното возило за потребите на болницата;
 • Го управува возилото за транспорт на вработени по утврдена локација и утврден временски распоред;
 • Управува со службени возила според план за работа на дневно ниво.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено минимум средно образование
 • Поседување возачка дозвола ( категорија B, C, D, E)
 • Искуство како возач се смета за предност

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Дисциплинираност;
 • Одлични комуникациски способности;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Доверливост.

ПОЗИЦИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА

 • Возачот е одговорен пред менаџерот за транспорт.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи