fbpx

Транспортер

Објавно на: 27/10/2023
Статус: Активен

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Клиничката болница “Аџибадем Систина”  има потреба од:

 

ТРАНСПОРТЕР (1 извршител)

 

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 

Главните одговорности на транспортерот се транспортирање на отпад со количка за отпад од локалното место до централното место за отпад, ја транспортира постелнината од оставите, по утврдена процедура, ги потпишува формуларите за медицински отпад, почитувајќи ги правилата за безбедност и здравје при работа.

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 

 • Завршено средно обраование
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Работно искуство во слична област ќе се смета за предност
 • Посветеност на работата
 • Одлични комуникациски вештини
 • Високо ниво на доверливост и етика
 • Флексибилност во однос на работни обврски и и работното време

 

УСЛОВИ ЗА РАБОТА И БЕНЕФИЦИИ

 

 • Конкурентна плата во зависност од искуството на кандидатот
 • Организиран превоз
 • Обезбеден топол оброк
 • Регрес за годишен одмор (К-15)
 • Работна околина според највисоки европски норми за безбедност и здравје при работа
 • Континуирани обуки
 • Пријатна работна атмосфера

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 

 • Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка Болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

 

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *