fbpx

Техничко лице во магацин на операциони сали

Објавно на: 25/05/2023
Статус: Активен

Клиничка болница Аџибадем Систина го проширува својот тим и има потреба од:

              Техничко лице во магацин на операциони сали (1 извршител)

 • Техничко лице во магацин на операциони сали врши подготовка на материјалите во согласност со побарувањата на оперативните случаи.
 • Врши контрола на материјалите што се вратени по завршување на оперативните случаи и нивно враќање на соодветно место.
 • Ја прима испораката на материјали во магацинот на операциони сали.
 • Врши проверка и контрола на усогласеноста помеѓу нарачката и пристигнатите материјали, како и евиденција на сите материјали што се испратени од магацинот.
 • Врши редење, етикетирање, проверка на количините и рокот на употребата на материјалите и залихите во магацинот на операциони сали.

 

 ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 Завршено средно образование;

 • Познавање на работа со компјутери;

 

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Дисциплинираност;
 • Одлични комуникациски способности;
 • Способност за брза реакција;
 • Флексибилност;
 • Доверливост

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Апликациите треба да бидат доставени на email: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка Болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *