fbpx

Супервизор за одржување хигиена

Објавно на: 05/06/2019
Статус: Активен

Клиничка болница „Аџибадем Систина”  има потреба од:

 • Супервизор за одржување хигиена ( 1 извршител )

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Супервизорот за одржување хигиена во Клиничка болница „Аџибадем Систина” ја организира и координира работата на секторот за одржување  хигиена.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено минимум средно образование ;
 • Одлично познавање англиски јазик (говорење, читање, пишување);
 • Познавање на работа со компјутери (Windows office)
 • Работно искуство како супервизор за одржување хигиена.

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Почитување на професионална тајна;
 • Внимателност и прецизност при работењето;
 • Одлични комуникациски способности;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Способност за менаџирање на тим
 • Процена на проблеми и решавање проблеми;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Висока работна етика

ПОЗИЦИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА

 • Супервизорот за одржување хигиена е одговорен пред менаџерот за помошни сервиси

Дополнителни информации

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Преведувач (англиски јазик)23/05/2019Активен
Медицинска сестра со искуство како инструментарка во операциони сали 06/05/2019Активен
КардиоперфузионистКардиохирургија 03/05/2019Активен
Доктор специјалист анестезиолог17/04/2019Активен
Хигиеничари15/04/2019Активен
Болничар14/04/2019Активен
Медицинска сестра10/04/2019Активен
Специјалист за поддршка на апликацииОдделение за поддршка на апликативен софтвер05/04/2019Активен
Супервизор на Контакт-центарCall Center11/03/2019Активен
Медицинска сестра – акушеркаГинекологија и Акушерство01/02/2019Активен
Преведувач (од албански јазик на македонски јазик и обратно)31/01/2019Активен
Асистент на Менаџментот на Клиничка болница Аџибадем Систина03/10/2018Активен