fbpx

Супервизор во болничка кујна

Објавно на: 02/03/2020
Статус: Активен

Клиничката болница „Аџибадем Систина” има потреба од:

 • Супервизор во болничка кујна (1 извршител)

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО

Супервизорот во болничката кујна е одговорен за целокупното работење на болничката кујна и има значајна улога во процесот на подготовка на храна за пациентите согласно претходно утврдени менија.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено образование или сертификат за стручна подготовка: угостителство
 • Најмалку 3 години искуство во оваа област
 • Познавање англиски јазик (зборување, читање, пишување) се смета за предност;
 • Познавање на MC Office програмите (EXEL, WORD);
 • Способност за тимска работа
 • Почитување приоритети и крајни рокови;
 • Висока работна етика
 • Флексибилност во однос на работните обврски и работното време

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Машински техничар 18/09/2020Активен
Сервис-техничар за контрола и одржување на медицински апарати17/09/2020Активен
Медицинска сестра 16/09/2020Активен
Медицински лабораториски техничар во лабораторија за молекуларна дијагностикаЛабораторија за молекуларна дијагностика10/08/2020Активен
Биолог во лабораторија за молекуларна дијагностикаЛабораторија за молекуларна дијагностика10/08/2020Активен
Болничар07/08/2020Активен
Медицинска сестра20/07/2020Активен
Медицинска сестра на Одделот за детска кардиохирургијаДетска кардиохирургија26/06/2020Активен
Доктор-специјалист по анестезиологија со реаниматологија / интензивно лекување29/05/2020Активен
Асистент за финансиско известување и планирање04/02/2020Активен
Management Trainee17/01/2020Активен
Општ работник – домар15/01/2020Активен
Медицинска сестра – акушеркаГинекологија и Акушерство12/11/2019Активен
Доктор специјалист по општа хирургија01/10/2019Активен
Доктор на медицина01/10/2019Активен
Хигиеничари15/04/2019Активен