fbpx

Супервизор на Контакт-центар

Оддел: Call Center
Објавно на: 11/03/2019
Статус: Активен

 Клиничка болница „Аџибадем Систина” има потреба од:

 • Супервизор на Контакт-центар ( 1 извршител)

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Супервизорот на  Контакт-центарот на КБ „Аџибадем Систина” ја организира работата на Контакт-центарот, активно учествува во креирање на процесите за работа и спроведување и тек на истите.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено високо образование;
 • Одлично познавање англиски јазик (говорење, читање, пишување)
 • Познавање албански и турски јазик (говорење, читање, пишување) се смета за предност;
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Искуство како агент во контакт-центар се смета за предност.

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Почитување на професионална тајна;
 • Внимателност и прецизност при работењето;
 • Одлични комуникациски способности;
 • Процена на проблеми и решавање проблеми;
 • Способност за организација и менаџирање;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Висока работна етика.

РАБОТНИ ОБВРСКИ

 • Поставува цели, координира, надгледува и е одговорен за дневни/неделни/месечни активности на тимот.
 • Контрола на квалитет и контрола на ефикасност на операторите.
 • Анализа на статистички податоци и изготвување извештаи.
 • Организација на внатрешна комуникација во тимот.
 • Мотивација и обука на операторите.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“,
 • ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Преведувач (англиски јазик)23/05/2019Активен
Медицинска сестра со искуство како инструментарка во операциони сали 06/05/2019Активен
КардиоперфузионистКардиохирургија 03/05/2019Активен
Доктор специјалист анестезиолог17/04/2019Активен
Хигиеничари15/04/2019Активен
Болничар14/04/2019Активен
Медицинска сестра10/04/2019Активен
Специјалист за поддршка на апликацииОдделение за поддршка на апликативен софтвер05/04/2019Активен
Супервизор за одржување хигиена11/02/2019Активен
Медицинска сестра – акушеркаГинекологија и Акушерство01/02/2019Активен
Преведувач (од албански јазик на македонски јазик и обратно)31/01/2019Активен
Асистент на Менаџментот на Клиничка болница Аџибадем Систина03/10/2018Активен