fbpx

Специјалист за правни работи

Објавно на: 30/01/2023
Статус: Активен

Клиничката болница „Аџибадем Систина” има потреба од:

 • Специјалист за правни работи

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Специјалистот за правни работи во сектор за правни работи е одговорен за соработка со институциите, доставува дописи, изготвува или дава правно мислење за договори, спогодби и други правни акти. Изготвува целокупна документација и спроведува постапка за вработување на странец, пополнува прашалници, обрасци и други документи за болницата по барање на други правни субјекти, следејќи ги законските прописи поврзани со сите задачи што ги извршува.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено соодветно високо образование (Правен факултет)
 • Минимум една година искуство во сектор за правни работи
 • Познавање за законската регулатива на РСМ
 • Познавање англиски јазик
 • Работа со компјутери
 • Одлучни комуникациски вештини
 • Способност за активно и внимателно слушање
 • Високо ниво на доверливост и етика
 • Добри организациски способности

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје. Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *


  Активни огласи

  ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
  Фармацевтски техничар22/03/2023Активен
  Хигиеничари01/03/2023Активен
  Дипломиран фармацевт01/03/2023Активен
  Преведувач од англиски јазик27/02/2023Активен
  Службеник за обезбедување на имот и лица15/02/2023Активен
  Тим лидер за одржување на хигиена20/12/2022Активен
  Транспортер07/12/2022Активен