fbpx

Специјалист за поддршка на апликации

Оддел: Одделение за поддршка на апликативен софтвер
Објавно на: 05/12/2018
Статус: Активен

Клиничката болница „Аџибадем Систина”  има потреба од:

 • Специјалист за поддршка на апликации (1 извршител)

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Специјалистот за поддршка на апликации врши контрола на функционирањето и  одржувањето на постоечките болнички софтверски системи и обезбедува техничка поддршка при користење на истите.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено високо образование (предност завршено образование од област на информатичка технологија)
 • Задолжително одлично познавање турски јазик
 • Одлично познавање англиски јазик
 • Познавање на софтвер и мрежни основи
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за тимска работа
 • Висока работна етика

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Оператор во Контакт-центарот на македонски и албански јазикCall Center23/11/2018Активен
Медицинска сестра – акушеркаГинекологија и Акушерство01/11/2018Активен
Доктор на медицина15/10/2018Активен
Асистент на Менаџментот на Клиничка болница Аџибадем Систина03/10/2018Активен
Градинар05/09/2018Активен
Хигиеничари11/06/2018Активен
Медицинска сестра06/06/2018Активен