fbpx

Службеник за обезбедување на имот и лица

Објавно на: 15/04/2021
Статус: Активен

Клиничка болница „Аџибадем Систина има потреба од:

 • Службеник за обезбедување на имот и лица

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Службеникот за обезбедување на имот и лица е одговорен за одржување на безбедноста на влезовите и просториите на КБ „Аџибадем Систина“, со цел пријавување нерегуларности и присуство на неовластени лица во одредени простории, спречување можност за непочитување на правилата за ред и дисциплина, како и спречување на секоја активност со која би се загрозиле имотот и животите на вработените и пациентите во болницата.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено минимум средно образование
 • Поседување лиценца за обезбедување на имот и лица
 • Искуство на слична работна позиција се смета за предност
 • Познавање англиски јазик се смета за предност

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Дисциплинираност;
 • Одлични комуникациски способности;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Доверливост

ПОЗИЦИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА

 • Службеникот за обезбедување е одговорен пред менаџерот за обезбедување.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *