fbpx

Службеник на паркинг

Објавно на: 12/09/2023
Статус: Активен

Клиничка болница „Аџибадем Систина има потреба од:

 • Службеник на паркинг

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Службеникот на паркинг врши контрола на сообраќајот/возилата при влегување во кругот на болницата, ги насочува пациентите и посетителите за паркирање на возилата на слободни паркинг-места, со цел максимално искористување на паркинг- просторот. Ги регулира и ги насочува возилата на фирмите добавувачи при дотур на стока, возилата од комуналните претпријатија, фирми сервисери, како и возилата од организирани посети на болницата.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено средно образование;
 • Задолжително поседување возачка дозвола;
 • Искуство во работа на паркинг ќе се смета за предност;
 • Познавање англиски јазик;
 • Организациски вештини;
 • Комуникациски вештини;
 • Способност за координација;
 • Способност за соодветно реагирање во итни ситуации

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на : Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје. Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот. Дискреција на кандидатите е загарантирана. Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *


  Активни огласи

  ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
  Тим лидер за одржување на хигиена25/09/2023Активен
  Машински техничар 20/09/2023Активен
  Службеник за обезбедување 12/09/2023Активен
  Болничар11/09/2023Активен
  Транспортер30/08/2023Активен
  Асистент за финансиско известување и планирање11/08/2023Активен
  Специјалист за поддршка на апликации01/08/2023Активен
  Информатички техничар26/07/2023Активен