fbpx

Сервис-техничар за контрола и одржување на медицински апарати

Објавно на: 17/09/2020
Статус: Активен

Клиничката болница „Аџибадем Систина” има потреба од:

 • Сервис-техничар за контрола и одржување на медицински апарати (1 извршител)

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено минимум средно образование од областа на електротехника и електроника (слаба струја)
 • Минимум 2 години искуство во работа со сервисирање апарати
 • Познавање англиски јазик (зборување, читање, пишување) се смета за предност;
 • Познавање на MS Excel;
 • Способност за тимска работа
 • Почитување приоритети и крајни рокови;
 • Висока работна етика;

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • За уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *


Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Службеник за обезбедување на имот и лица19/11/2020Активен
Фитнес-инструктор30/10/2020Активен
Машински техничар 18/09/2020Активен
Медицинска сестра 16/09/2020Активен
Болничар07/08/2020Активен
Медицинска сестра20/07/2020Активен
Општ работник – домар15/01/2020Активен
Доктор на медицина01/10/2019Активен
Хигиеничари15/04/2019Активен