fbpx

Преведувач (турски и англиски)

Објавно на: 23/09/2022
Статус: Активен

Клиничка болница „Аџибадем Систина“ го проширува својот тим и има потреба од:

 

ПРЕВЕДУВАЧ (турски и англиски)

Кандидатот треба да има одлично познавање на македонски, турски и англиски јазик за писмено и усно преведување.

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено високо образование
 • Познавање на англиски јазик (говорење, читање, пишување)
 • Познавање на турски јазик (говорење, читање, пишување)
 • Познавање на програмите MC Office (Excel, Word);
 • Работно искуство ќе се смета за предност

 

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 Познавање на медицинска терминологија ќе се смета за предност

 • Одлични комуникациски вештини
 • Одлични организациски вештини
 • Способност за толеранција и трпение
 • Високо ниво на доверливост и етика

  

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на email: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • За уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите што ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *


  Активни огласи

  ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
  Дата-аналитичар23/09/2022Активен
  Хигиеничари23/09/2022Активен
  Медицинска сестра 15/09/2022Активен
  Болничар14/09/2022Активен
  Службеник за обезбедување на имот и лица05/09/2022Активен
  Медицински лаборант трансфузист 12/08/2022Активен
  Судски преведувач од албански јазик04/07/2022Активен
  Систем-инженер17/06/2022Активен