fbpx

Општ работник – домар

Објавно на: 15/01/2020
Статус: Активен

Клиничка болница „Аџибадем Систина има потреба од:

  • Општ работник – домар (1 извршител)

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

  •  Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
  •  Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
  •  Дискреција на кандидатите е загарантирана.
  •  Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Супервизор во болничка кујна02/03/2020Активен
Машински техничар 19/02/2020Активен
Сервис-техничар за контрола и одржување на медицински апарати19/02/2020Активен
Асистент за финансиско известување и планирање04/02/2020Активен
Management Trainee17/01/2020Активен
Медицинска сестра – акушеркаГинекологија и Акушерство12/11/2019Активен
Доктор специјалист по општа хирургија01/10/2019Активен
Доктор на медицина01/10/2019Активен
Хигиеничари15/04/2019Активен
Болничар14/04/2019Активен
Медицинска сестра10/04/2019Активен