fbpx

Оператор во Контакт-центар на македонски и албански јазик

Оддел: Call Center
Објавно на: 27/08/2019
Статус: Активен

Клиничка болница „Аџибадем Систина”  има потреба од:

 • Оператор во Контакт-центар на македонски и албански јазик (1 изршител)

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Операторот во Контакт-центарот на КБ „Аџибадем Систина” одговара на телефонски повици и пораки на е-пошта на корисници на медицински услуги, на македонски и албански јазик; одговорен е за закажување прегледи и обезбедување комплетни информации во врска со медицинските услуги во болницата.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено минимум средно образование;
 • Одлично познавање македонски јазик (литературно говорење, читање, пишување);
 • Одлично познавање албански јазик (литературно говорење, читање, пишување);
 • Познавање  турски јазик се смета за предност;
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Искуство како агент во повикувачки центар се смета за предност.

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Почитување на професионална тајна;
 • Внимателност и прецизност при работењето;
 • Одлични комуникациски способности;
 • Процена на проблеми и решавање проблеми;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Висока работна етика.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Службеник на паркинг10/12/2019Активен
Медицински лабораториски техничар во андролошка лабораторија29/11/2019Активен
Медицинска сестра – акушеркаГинекологија и Акушерство12/11/2019Активен
Службеник за обезбедување на имот и лица01/11/2019Активен
Дипломиран фармацевт25/10/2019Активен
Доктор специјалист по општа хирургија01/10/2019Активен
Доктор на медицина01/10/2019Активен
Хигиеничари15/04/2019Активен
Болничар14/04/2019Активен
Медицинска сестра10/04/2019Активен