fbpx

Медицински лабораториски техничар во лабораторија за хистопатологија и цитологија

Објавно на: 26/04/2023
Статус: Активен

Клиничката болница “Аџибадем Систина”  има потреба од:

 

 Медицински лабораториски техничар во лабораторија за хистопатологија и цитологија     (1 извршител)

 

 ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 

 • Завршено средно медицинско образование и положен стручен испит (образовен профил : медицински лабораториски техничар)
 • Работно искуство како медицински лаборант во лабораторија за хистопатологија и цитологија ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за тимска работа
 • Висока работна етика

 

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Внимателност и прецизност при работењето;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Доверливост.

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 •  Апликациите треба да бидат доставени на email: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка Болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.

 

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *