fbpx

Медицински лабораториски техничар во лабораторија за генетика

Објавно на: 12/11/2022
Статус: Активен

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

Клиничка болница „Аџибадем Систина“ има потреба од:

 

 • медицински лабораториски техничар во Одделение за генетика (1 извршител).

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 

 • Завршено средно медицинско образование и положен стручен испит

(образовен профил: медицински лабораториски техничар)

 • Работно искуство како медицински лабораториски техничар ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за тимска работа
 • Висока работна етика

 

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност
 • Почитување на правила и кодекс на работа
 • Внимателност и прецизност при работењето
 • Флексибилност
 • Адаптибилност

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на email: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • За уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.

 

 

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *


  Активни огласи

  ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
  Машински техничар 20/11/2022Активен
  Хигиеничари23/09/2022Активен
  Медицинска сестра 15/09/2022Активен
  Болничар14/09/2022Активен