fbpx

Медицински лабораториски техничар во дијагностички лабаратории

Објавно на: 16/04/2021
Статус: Активен

Клиничката болница „Аџибадем Систина” има потреба од:

 • Медицински лабораториски техничар во дијагностички лабаратории (1 извршител)

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено средно медицинско образование и положен стручен испит
  (образовен профил: медицински лабораториски техничар)
 • Работно искуство како медицински лабораториски техничар во дијагностичка лабораторија ќе се смета за предност
 • Познавање англиски јазик
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за тимска работа
 • Висока работна етика

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Внимателност и прецизност при работењето;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Висока работна етика.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *


Активни огласи