fbpx

Медицински лабораториски техничар во андролошка лабораторија

Објавно на: 29/11/2019
Статус: Активен

Клиничката болница “Аџибадем Систина”  има потреба од:

 • Медицински лабораториски техничар во андролошка лабораторија (1 извршител)

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено средно медицинско образование и положен државен испит (образовен профил: медицински лабораториски техничар)
 • 2 години работно искуство како медицински лабораториски техничар
 • Искуство во андролошка лабораторија се смета за предност
 • Познавање англиски јазик (говорење, читање, пишување)
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за тимска работа
 • Висока работна етика

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Внимателност и прецизност при работењето;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Висока работна етика.

ПОЗИЦИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА

 • Медицинскиот лабораториски техничар е одговорен пред Шеф на андролошка лабораторија

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Службеник на паркинг10/12/2019Активен
Медицинска сестра – акушеркаГинекологија и Акушерство12/11/2019Активен
Службеник за обезбедување на имот и лица01/11/2019Активен
Дипломиран фармацевт25/10/2019Активен
Доктор специјалист по општа хирургија01/10/2019Активен
Доктор на медицина01/10/2019Активен
Оператор во Контакт-центар на македонски и албански јазикCall Center27/08/2019Активен
Хигиеничари15/04/2019Активен
Болничар14/04/2019Активен
Медицинска сестра10/04/2019Активен