fbpx

Медицински лаборант во лабораторија за молекуларна дијагностика

Објавно на: 22/11/2021
Статус: Активен

Клиничката болница „Аџибадем Систина”  има потреба од:

 

 • Медицински лаборант во лабораторија за молекуларна дијагностика (1 извршител)

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 

 • Завршено минимум средно медицинско училиште, положен стручен испит.
 • За предност се смета минимум една година искуство во Лабораторијата за молекуларна дијагностика.
 • Познавање англиски јазик
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за тимска работа
 • Висока работна етика

 

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Внимателност и прецизност при работењето;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Висока работна етика.

 

ПОЗИЦИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА

 

 • Одговорен е пред шефот на Лабораторија за молекуларна дијагностика.

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на е-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.

 

 

 

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *


Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Биолог во лабораторија за молекуларна дијагностикаЛабораторија за молекуларна дијагностика21/11/2021Активен
Претставник за продажба и маркетинг (Sales Executive)07/07/2021Активен
Хигиеничари23/06/2021Активен