fbpx

МЕДИЦИНСКИ ЛАБОРАНТ ТРАНСФУЗИСТ

Објавно на: 12/08/2022
Статус: Активен

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

Клиничка болница „Аџибадем Систина“ има потреба од:

 

 • МЕДИЦИНСКИ ЛАБОРАНТ ТРАНСФУЗИСТ ВО ТРАНСФУЗИОЛОШКА ЛАБОРАТОРИЈА

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 

 • Завршено средно медицинско училиште и положен стручен испит
 • Едукација по трансфузиологија во траење од 6 месеци
 • Положен испит за лаборант трансфузист
 • Минимум 1 година искуство во трансфузиолошка лабораторија
 • Познавање на англиски јазик
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за тимска работа
 • Високо ниво на претпазливост во работата.

 

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 

 • Професионален однос спрема работата, одговорност и дисциплинираност
 • Почитување на правила и кодекс на работа
 • Внимателност и прецизност при работењето
 • Флексибилност
 • Доверливост, трпеливост, љубезност
 • Висока работна етика.

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на имејл: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *


  Активни огласи

  ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
  Дата-аналитичар23/09/2022Активен
  Хигиеничари23/09/2022Активен
  Преведувач (турски и англиски)23/09/2022Активен
  Медицинска сестра 15/09/2022Активен
  Болничар14/09/2022Активен
  Службеник за обезбедување на имот и лица05/09/2022Активен
  Судски преведувач од албански јазик04/07/2022Активен
  Систем-инженер17/06/2022Активен