fbpx

Медицинска сестра

Објавно на: 16/09/2020
Статус: Активен

Клиничката болница “Аџибадем Систина” има потреба од:

 • Медицинска сестра

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено минимум средно медицинско образование и положен државен испит
 • Работно искуство во третман на пациенти со инфективни заболувања
 • Познавање англиски јазик (говорење, читање, пишување)
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за тимска работа
 • Висока работна етика

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Внимателност и прецизност при работењето;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Висока работна етика

ПОЗИЦИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА

 • Медицинската сестра е одговорна пред главната сестра во болницата.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на email: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка Болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *


Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Службеник за обезбедување на имот и лица09/02/2021Активен
Електротехничар за нисконапонски инсталации09/12/2020Активен
Болничар07/08/2020Активен
Медицинска сестра20/07/2020Активен
Доктор на медицина01/10/2019Активен
Хигиеничари15/04/2019Активен