fbpx

Management Trainee

Објавно на: 17/01/2020
Статус: Активен

AcibademSistina MANAGEMENT TRAINEE

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Супервизор во болничка кујна02/03/2020Активен
Машински техничар 19/02/2020Активен
Сервис-техничар за контрола и одржување на медицински апарати19/02/2020Активен
Асистент за финансиско известување и планирање04/02/2020Активен
Општ работник – домар15/01/2020Активен
Медицинска сестра – акушеркаГинекологија и Акушерство12/11/2019Активен
Доктор специјалист по општа хирургија01/10/2019Активен
Доктор на медицина01/10/2019Активен
Хигиеничари15/04/2019Активен
Болничар14/04/2019Активен
Медицинска сестра10/04/2019Активен