fbpx

Кардиоперфузионист

Оддел: Кардиохирургија
Објавно на: 03/05/2019
Статус: Активен

Клиничката болница „Аџибадем Систина” има потреба од :

 • Кардиоперфузионист

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Кардиоперфузионистот спроведува проценка и грижа за респираторните и циркулаторни функции на пациентите во тек на интервенција на Одделот за кардиохирургија. Извршува останати специфични активности на одделот.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено соодветно образование;
 • Лиценца за работа;
 • Одлично познавање англиски јазик (говорење, читање, пишување);
 • Познавање на работа со компјутери;

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Внимателност и прецизност при работењето;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Способност за преземање иницијатива и мотивираност за постојана едукација/надградба на знаењата;
 • Процена на проблеми и решавање проблеми;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Висока работна етика.

ПОЗИЦИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА

 • Кардиоперфузионистот е одговорен пред шеф на оддел.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи