fbpx

Информатички техничар

Објавно на: 26/07/2023
Статус: Активен

Клиничка болница Аџибадем Систина го проширува својот тим и има потреба од:

 •    ИНФОРМАТИЧКИ ТЕХНИЧАР (1 извршител)

 

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО

 

ИТ Техничарот врши контрола на функционирањето и одржувањето на постоечките компјутерски системи, принтерите и мрежната опрема и обезбедува техничка поддршка при користење на истите. Врши надоградба на компјутерските системи и софтверските пакети со нови верзии и врши безбедносни копии. Изработува упатства, прирачници и процедури.

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ, ПОЗНАВАЊА И ВЕШТИНИ

 

 • Завршено средно образование
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за превземање иницијатива и мотивираност за надградба на знаењата
 • Висока работна етика
 • Професионален пристап кон работните обврски и превземање одговорност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Пожелно е работно искуство на иста или слична позиција од најмалку 1 година.

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 

 • Огласот е отворен 5 (пет) работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на email: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка Болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *


  Активни огласи

  ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
  Тим лидер за одржување на хигиена25/09/2023Активен
  Машински техничар 20/09/2023Активен
  Службеник на паркинг12/09/2023Активен
  Службеник за обезбедување 12/09/2023Активен
  Болничар11/09/2023Активен
  Транспортер30/08/2023Активен
  Асистент за финансиско известување и планирање11/08/2023Активен
  Специјалист за поддршка на апликации01/08/2023Активен